Efter Bo

När man har lyssnat på Bo Hejlskov Elvéns föreläsning går man hem med många tankar om bemötande och strategier, och för er som är sugna på att arbeta vidare vill vi tipsa om Bos hemsida där det finns arbetsmaterial att använda praktiskt i verksamheter.

Varför inte använda checklistan för låg-affektivt bemötande eller arrangera bokcirkel med ”Problemskapande beteende” och använda studiematerialet för 8 grupptillfällen?

Låt medvetna tankar bli till medvetna handlingar.

> Downloads (Bos sida)

Annonser

About Theres

Administratör. Mamma till en neurotypisk flicka och en pojke med autism och utvecklingsstörning. Aktiv i NV Skånes lokalavdelning.

2 responses to “Efter Bo”

 1. Pernilla Andersson says :

  Bekräftande eftermiddag tillsammans med Bo. Lyssnat till honom tre gånger, alltid lika intressant. Vi har varit på hans kurser och lästa hans böcker i läsecirkel. Rekommenderas! Skickar vidare hemsidan till mina medarnetare och kollegor. Pernilla

  • Theres says :

   Känns tryggt och bra att ni på särskolan i Ängelholm har så bra koll på Bo!Roligt att du vidarebefordrar hemsidan, vi vill nå så många som möjligt eftersom vi vet att föreningen kan vara ett stöd. =) Mvh,
   Theres

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s