Auträffar hösten 2012

Höstens Auträffar kommer att ligga på helgerna istället för som tidigare på vardagar. Vi hoppas att fler ska ha möjlighet att komma till vår trevliga träff där vi fikar, pratar, pysslar med mera!

Som vanligt träffas vi på St Mikaels i Ängelholm (Ishallsvägen 10, Ängelholm), med ingång från sidan av byggnaden. Fika kostar 15kr.

Här kommer tiderna:

sön 9 sept, 14:00 – 16:00

lör 6 okt, 14:00 – 16:00 Föreläsning med Ronny Nilsson för mor- och farföräldrar och andra släktingar till personer med AST.

Även andra intresserade är välkomna att delta! Ronny är förälder till två barn med NPF samt föreningskonsulent i Hallandsföreningen. Även pyssel med Linda för barnen.

lör 3 nov, 14:00 – 16:00 Pyssel med Linda för barnen. 
lör 24 nov, 14:00 – 16:00 

Anmälan sker till Theres på theresgustafsson@hotmail.com senast två dagar före varje träff.

Varmt välkomna!

Annonser

About Theres

Administratör. Mamma till en neurotypisk flicka och en pojke med autism och utvecklingsstörning. Aktiv i NV Skånes lokalavdelning.

2 responses to “Auträffar hösten 2012”

 1. Annika says :

  Hej! Vad bra att träffarna läggs på helgerna då chanserna att ha möjlighet att kunna vara med ökar drastiskt:) En fråga bara: Vad betyder ”Pyssel med Linda för barnen” betyder lite mer detaljerat?

  Ha det bra och vi ses framöver!
  Annika

  • Theres says :

   Hej Annika!

   Ja, vi hoppas att många fler ska ha chansen att komma nu när det blir en söndag och resten lördagar som träffarna hålls på.

   Linda är en av oss i arbetsgruppen här i NV Skåne och hon kommer att ha med sig lite olika pyssel att sysselsätta sig med i ett av rummen på St Mikaels. Exakt vad det kommer att bli vet jag inte ännu men jag kan lägga ut på bloggen när vi har planerat det. Som vanligt kommer det att finnas pärlor, lera, färgpennor & papper och spel också. Maila mig gärna på theresgustafsson@hotmail.com om du har fler frågor eller kanske något önskemål.

   Mvh,
   Theres

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s