Träffar i mars 2013

tulpaner_rosa_gront

Välkomna till vår Auträff lördagen den 16 mars 14:00-16:00. Det är drop in så man kan komma när man vill under dessa två timmar. Vi fikar och pratar, och det finns pyssel och leksaker för barnen. Sista anmälningsdagen 14 mars, till theresgustafsson@hotmail.com. Om anmälningarna är för få kan det bli så att vi ställer in träffen. Adressen är St Mikaels kyrka, Ishallsvägen 10, ingång från lilla entrén på sidan av byggnaden. Fika kostar 15kr/person.

Den 20 mars 18:30-20:30 är det dags för en ny vuxenträff för dig som själv har diagnos och vill träffa andra vuxna. Vi ses på Studieförbundet Vuxenskolan (Järnvägsgatan 11) i Ängelholm 18:30-20:30. Sista anmälan den 18 mars, till theresgustafsson@hotmail.com. Vi bjuder på fika. Eftersom vi inte har kunnat följa den preliminära planering som vi gjorde i början av terminen kommer vi att prata lite om vad vi ska göra de resterande gångerna under våren.

Se gärna bilder på våra lokaler i ”Galleri”.

 

Hoppas vi ses snart!

 

 

Annonser

About Theres

Administratör. Mamma till en neurotypisk flicka och en pojke med autism och utvecklingsstörning. Aktiv i NV Skånes lokalavdelning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s